Iraha kopling manualna robih? Urang kedah merhatoskeun tilu fenomena ieu

Pelat kopling transmisi manual kagolong kana bahan konsumsi. Kalayan panggunaan mobil, piring kopling badé nganggo sakedik. Nalika anggo na ngahontal gelar anu tangtu, éta kedah diganti. Kumaha urang terang yén piring kopling kedah dirobih? Numutkeun ka pangalaman anu kapengker, janten kaayaan di handap ieu lolobana nunjukkeun yén piring kopling kedah dirobih.

1. Pedal gagang beurat, sareng perasaan pipisahan henteu atra

Upami anjeun mendakan yén kopling pedal langkung beurat tibatan sateuacanna, sareng anjeun tiasa mastikeun yén teu aya masalah transmisi ti pedal kéong kana kopling, sigana mah piring kopling langkung ipis.

Kusabab pelat kopling diapit antara flywheel sareng plate pressure, nalika pelat kopling kandel pisan, pelat gesekan pelat tekanan didukung ku pelat kopling, sareng spring spring grinding di tungtung anu sanésna bakal dikencangan nuju di jero. Dina waktos ayeuna, gampang pisan pikeun nyetir cinyusu piring ngagiling ku nincak kopling. Komo deui, pedalna hampang sareng beurat, sareng aya sakedik résistansi dina waktos pipisahan, sedengkeun pedalna khusus hampang sateuacan pipisahan sareng saatos pipisahan.

Nalika pelat kopling janten langkung ipis, piring gesekan tina pelat tekanan bakal ngalih ka jero, nyababkeun cinyusu piring ngagiling condong ka luar. Ku cara kieu, nalika nincak kopling, spring diafragma kedah didorong kanggo ngalih langkung jarak, sareng kakuatan spring diafragma henteu cekap pikeun ngangkat piring tekanan nalika kapindahan awal. Ngan nalika cinyusu piring grinding diteken dugi ka tingkat anu tangtu tiasa piring tekanan tiasa dipisahkeun. Janten dina waktos ayeuna, pedal kopling bakal janten beurat pisan, sareng perasaan jurus pisah pisan kabur, ampir teu katingali.

Upami fenomena ieu kajantenan, saatos ngaleungitkeun alesan anu sanés, dasarna tiasa ditetepkeun yén pelat kopling langkung ipis, tapi henteu kedah digentos ayeuna-ayeuna, kusabab éta langkung ipis, sareng éta henteu mangaruhan damel normal. Kacuali anjeun ngaraos yén pedalna beurat teuing sareng henteu hoyong ngaléngkah, anjeun tiasa nimbalan ngagentosana, upami éta henteu bakal janten masalah pikeun waktos anu sanés.

2. kopling ngaleungitkeun sareng léngkah sakedik

Nyaéta, titik gabungan kopling langkung luhur. Kusabab piring kopling diapit antara roda roda sareng piring tekanan, kakuatan spring tina piring tekanan grinding plate ngadorong pelat gesekan plat tekanan pikeun mencét piring kopling pageuh dina flywheel éta. Kandelna cangkéng kopling anu langkung kandel, langkung ageung déformasi tina plat tekanan grinding plate spring nyaéta, sareng kakuatan clamping langkung ageung. Plat ipis ipisna langkung ipis, anu langkung alit déformasi tina cinyusu piring grinding nyaéta sareng gaya clamping langkung alit. Janten nalika pelat kopling ipis dugi ka batas anu tangtu, kakuatan penjepitan tina pelat tekanan dina éta parantos manteng. Upami anjeun mencét pedal kopling sakedik, kopling bakal misah.

Janten nalika anjeun mendakan yén kopling pedal ampir leupas dugi ka tungtungna nalika anjeun ngamimitian, mobilna moal ngalih, atanapi koplingna bakal misah nalika anjeun nincak pedal kopling sakedik, anu seuseueurna kusabab teuing pakean piring. Dina waktos ayeuna, pelat kopling kedah diganti gancang-gancang, sabab dina waktos ayeuna, pelat kopling parantos ipis pisan. Upami éta terus digiling, paku keling anu tetep tina piring kopling bakal digiling sareng plat tekanan bakal rusak.

3. Kopling leueur

Abdi henteu kedah ngenalkeun ieu. Pelat koplingna ipis teuing. Plat tekanan sareng flywheel henteu tiasa ngalirkeun kakuatan ka normalna. Entong ragu dina waktos ayeuna, robih gancang-gancang. Kusabab éta henteu ngan ukur bakal ngarusak pelat tekanan anjeun, tapi ogé ngancam kasalametan nyetir sacara serius. Bayangkeun anjeun siap nyusul di jalan, suku minyak beurat turun, koplingna tergelincer, laju mesinna bersiul, sareng spéptomédia henteu ngalih, éta pikareueuseun.

Kinerja awal kopling slip henteu écés, sareng éta boro-boro tiasa dirasakeun nalika nyetir nganggo gear low. Éta ngan ukur tiasa dirasakeun nalika nyetir nganggo pakakas tinggi sareng nincak akselerator. Kusabab kopling henteu kedah mindahkeun teuing torsi nalika nyetir nganggo gear low, sareng beban kopling langkung ageung nalika nyetir nganggo gear tinggi, janten langkung gampang dieunakeun.


Pos waktos: Jan-18-2021