Japanese Car Outer CV Joint TO-04 Kalayan ABS Pikeun Toyota Corolla EE80

Pedaran pondok:


  • Ukuran: OEM Standar
  • Garansi: 1 Taun
  • Asalna: Zhejiang, Cina
  • Palabuhan: Guangzhou atanapi Ningbo
  • Logo ngarobih: Min. Pesenan: 200 Potongan
  • Bungkusan ngarobih: Min. Pesenan: 500 Potongan
  • Kustomisasi grafik: Min. Pesenan: 200 Potongan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Barang Bagian Otomatis Outer CV Joint Kalayan ABS Pikeun Toyota Yaris OEM 43410-52030 TO-35A
    Bagéan No. 43410-52030 KA-35A
    Modél Mobil Pikeun Toyota Yaris
    Merek LWT
    Kualitas: 100% Tés Profesional
    Sertipikat ISO9001, TS16949
    Pangiriman 1-7 dinten kanggo barang stok, 30-45 dinten kanggo barang produksi

    Perusahaan Kami

    bf

    Grup Angin Panjang, kantor pusatna di Ningbo, mangrupikeun usaha patungan anu diadegkeun ku sababaraha pabrik sareng perusahaan dagang. Kami profésional duanana dina produksi sareng impor & jasa ékspor. Pasar nutupan Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Afrika, kalayan penjualan taunan langkung ti $ 20,000,000. Merk sorangan kalebet LWT, SP, sareng UM kéngingkeun gelar pangakuan pasar tinggi di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah sareng Afrika.

    vs

    Pameran

    rth (3)

    Pakét & Pengiriman 

    bsd

    FAQ

    Q1: Sabaraha taun perusahaan anjeun dina bidang bisnis bagian otomatis?

    A: Perusahaan kami dimimitian ti saprak 2000, aya sakitar 20 taun pangalaman pikeun urang di Bagian Otomatis.

    Q2: Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan kiriman?

    A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.

    Q3: Kumaha upami waktos pangiriman?

    A: 1-7 dinten kanggo barang stok, 30-45 dinten kanggo barang produksi

    Q4: Kumaha anjeun ngajantenkeun bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?

    A: Urang jaga kualitas saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali