Taros Kami

Ningbo Panjang Angin Otomatis Bagian Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1901, hiji Culture Culture, No.1349 Liyuan North Road, Haishu, District, Ningbo, Zhejiang, Cina

Telepon

Jualan: +86 574 87628775

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami