Pompa Cai Bagian Otomatis Pikeun Toyota Camry ASV50 OEM C

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

OEM

16100-39515

Taun

2011-2018

Ukuranna

OEM Standar

Jaminan

1 Taun

Merek

LWT

Asalna

Zhejiang, Cina

Qty / karton

1PC / Box, 20PCS / karton

Jaminan Kualitas

100% Tés Profesional

Sértipikasi

ISO9001 sareng TS16949

Rincian Paket

Pakét mérek LWT / Paké nétral / ngarangkep ngarangkep.

Palabuhan

Guangzhou atanapi Ningbo

Kauntungannana

1 sapotong MOQ, 24 jam Pangiriman.

2. Nyayogikeun jasa borongan sareng eceran kalayan henteu nganggo MOQ

Jasa 3.Offer OEM kalayan harga pabrik sareng MOQ leutik

Gambar Pabrik

ht1 (1) ht1 (2)

Gambar Gudang

m s


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali