Serep Otomatis Suku Geser Pikeun Toyota Corolla AE100 48540-12790

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

OEM

48540-12790

Taun

1993-1997

Ukuranna

OEM Standar

Jaminan

1 Taun

Merek

SP

Asalna

Zhejiang, Cina

Posisi

Rear kénca

Qty / karton

1PC / Box, 4PCS / karton

Gaya Lukisan

Bersinar atanapi Matte

Jaminan Kualitas

100% Tés Profesional

Sértipikasi

ISO9001 sareng TS16949

Rincian Paket

Pakét mérek SP / Pakét nétral / ngarangkep khusus.

Palabuhan

Guangzhou atanapi Ningbo

Kauntungannana

1.20 taun pangalaman di Bagian Otomatis Jepang sareng Koréa

2. Integrasi 8 pabrik kalayan langkung ti 10 taun produksi

3. Toko-diobral langsung di Dubai sareng Guangzhou

4. Gudang di Ajman sareng Ningbo, luas konstruksi 14.000 méter pasagi sareng saham $ 13,000,000.

Gambar Pabrik

df

Gambar Gudang

m s


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali