Tentang Kami

Grup Angin Panjang, kantor pusatna di Ningbo, mangrupikeun usaha patungan anu diadegkeun ku sababaraha pabrik sareng perusahaan dagang. Kami profésional duanana dina produksi sareng impor & jasa ékspor. Grup urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman ngahasilkeun Shock Absorber, Ball Joint, Rubber Bagian, Clutch Cover, Clutch Disc, CVJoint, Silinder, Belt, Water Pump sareng sajabana. Pasar nutupan Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Afrika, kalayan penjualan taunan langkung ti $ 20,000,000. Merk sorangan kalebet LWT, SP, sareng UM kéngingkeun gelar pangakuan pasar tinggi di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah sareng Afrika.

fwe

PEJABAT NINGBO

wef

TOKO DUBAI

asd

TOKO DUBAI

sdv

RUMAH WAYAH

Pangwangunan Grup

2000 —— Pelopor Muda dugi ka Dubai
2003 —— Long Wind Trading Co., LLC didirikeun sareng toko penjualan langsung di Dubai
2004 —— Yuhuan Xintai Impor & Ékspor didirikeun di Taizhou, Zhejiang, Cina
2009 —— Ngawangun gudang anu langkung ti 10.000 méter pasagi di Ajman
2015 —— Guangzhou Hongpeide (Angin Panjang) Auto Parts Co., Ltd didirikeun
2017 —— Ningbo Long Wind Auto Parts Co., Ltd didirikeun di Zhejiang, Cina

Kauntungan urang

1 sapotong MOQ, 24 jam Pangiriman.

1 sapotong MOQ, 24 jam Pangiriman.

Nawiskeun jasa OEM kalayan harga pabrik sareng MOQ alit

Misi urang

Bantosan perusahaan sedeng sareng leutik pikeun ngirangan tekanan saham sareng ningkatkeun ujung kalapa.

Kami ngahargaan integritas sareng reputasi.

Kami nekenkeun kualitas sareng jasa.