• 2
  • banner3
  • 4

naha milih urang

Grup Angin Panjang, kantor pusatna di Ningbo, mangrupikeun usaha patungan anu diadegkeun ku sababaraha pabrik sareng perusahaan dagang. Kami profésional duanana dina produksi sareng impor & jasa ékspor. Grup urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman ngahasilkeun Shock Absorber, Ball Joint, Rubber Bagian, Clutch Cover, Clutch Disc, CVJoint, Silinder, Belt, Water Pump sareng sajabana. Pasar nutupan Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Afrika, kalayan penjualan taunan langkung ti $ 20,000,000. Merk sorangan kalebet LWT, SP, sareng UM kéngingkeun gelar pangakuan pasar tinggi di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah sareng Afrika.

Maca deui

Unggulan produk

parusahaan wartos

  • 18/01/21

    Iraha kopling manualna robih? Kami sh ...

    Pelat kopling transmisi manual kagolong kana bahan konsumsi. Kalayan panggunaan mobil, piring kopling badé nganggo sakedik. Nalika anggo na ngahontal gelar anu tangtu, éta kedah diganti. Kumaha urang terang yén ...
    maca deui
  • 21/08/20

    Penjualan flash parantos aya ayeuna ku No M ...

    Taun ieu hésé pisan pikeun urang sadayana kusabab virus corona. Kami arepkeun kami tiasa damel babarengan salamet sareng mekar. Kami parantos nyiapkeun saham anu réa di gudang Cina sareng Dubai pikeun anjeun. Upami anjeun kersa ...
    maca deui
  • 30/06/20

    Jasa hiji-eureun pikeun gabungan pengiriman

    1. 1 buah MOQ, 24 jam Pangiriman. 2. Toko langsung-diobral di Dubai sareng Guangzhou 3. kasadiaan saham ageung 4. Produk lengkep serius kalayan langkung ti 7000+ kode anu béda 5. Integrasi 8 pabrik kalayan langkung ti ...
    maca deui

hatur nuhun kanggo waktos anjeun